Timp de preparare:
(mediu)
Ingrediente:
ciuperci - cite vrea muschiul vostru
felii subtiri de bacon - cite una pentru fiecare ciupercutza
cascaval - cite 5-10 g pt fiecare ciupercutza
sare & piper
ulei - 20 ml
Mod de preparare:
Ciupercutele se spala bine fara a li se rupe coditzele (trebuie sa alegeti ciuperci cu cozile mai lungi), apoi se usuca, cascavalul se rade pe razatoarea mare.
Palaria fiecarei ciupercutze se umple, pe linga coditza, cu cascaval, iar coditza se imbraca cu o felie de bacon, care se fixeaza cu o scobitoare si apoi se aseaza in tava unsa cu putin ulei.
Se lasa aproximativ 30 min in cuptorul incins la 200 - 220 grade Celsius, pina se rumeneste bine baconul si cascavalul se topeste si capata o culoare aurie.
Se scot pe un platou sau o farfurie si se invita prietenii sa le deguste!
Va uram maxima pofta si multumim Andei pentru poze si pentru ca nu ne-a invitat atunci cind le-a creat!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu