joi, 24 februarie 2011
Muschiulet impletit
Timp de preparare:
( mediu )
Ingrediente:
2 bucati muschiulet porc,
300 g gusa de porc afumata,
4 catei usturoi,
1 legatura cimbru,
sare, piper.
Mod de preparare:
Muschiuletul de porc se taie in 3,
se condimenteaza cu sare, piper, cimbru dupa care se impleteste.
In fantele rezultate se introduc bucatile de gusha
si usturoi.
Preparatul se unge cu ulei, se orneaza cu crengute de cimbru si se introduce la cuptorul incins la 180 grade cca 1h si 15 min.
Dupa timpul de coacere ia uitati-va ce porcarie a iesit (puteti sa dati click pe imagine, dak nu vedeti bine):
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau copti sau cu ce va mai trece prin cap
Sa aveti pofta si pina o serviti: Sa va ploua in gura!
Si ca sa vedeti cit de activ a inceput sa devina blogul nostru, iata si prima reteta reprodusa de unul dintre utilizatorii nostri:
Asa arata muschiul si garnitura gatite cu foamea-n git si cu o furtuna in gura (nu doar o ploaie) de prietenul nostru Danut Ion, care pina la urma a fost maxim de satisfacut chiar daca a zis k nu i-a iesit muschiul ca al maestrului Gily. Dar a promis ca o sa se specializeze cit mai mult si ca o sa incerce sa-si antreneze calitatile de bucatar pina la a deveni partenerul nostru pe blog, Ii dorim succes si sa ne si invinte la masa, daca vrea un loc in fata, pe blog:)).
Acum imi ploua mie (Tarby) in gura!:))
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu