sâmbătă, 2 aprilie 2011

Ficatei in sos vanatoresc

Timp de preparare
(mediu)

Ingrediente:
600 g ficatei pui
1 ceapa mare
4 catei usturoi
4 ciuperci medii
100 g masline fara samburi
300 ml suc rosii
150 ml vin alb demidulce
cimbru
sare si piper

Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ceapa taiata marunt.

Cand e aproape facuta se adauga ciupercile taiate in cuburi mari,

maslinele taiate in doua, 2 catei de usturoi,

ficateii si vinul.

Cratita se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana cand toate ingredientele sunt facute, dupa care se adauga sucul de rosii, ceilalti 2 catei de usturoi si se asezoneaza cu cimbru, sare si piper.

Se mai lasa pe foc cca 5 min.

Se servesc calzi cu mamaliguta.

Mare pofta buna sa avetz!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu