sâmbătă, 12 martie 2011

Cartofi la cuptor cu salata

Timp de preparare:
(redus)

Ingrediente:
4 cartofi mari,
parmezan,
2 rosii,
1 salata verde,
1 castravete,
ceapa verde.

Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape gata se adauga parmezanul si se mai lasa cca 4-5 min sa se rumeneasca. Separat intr-un bol se pregateste salata (salata verde, rosiile, castravetele, ceapa, patrunjelul si mararul se taie si peste ele se adauga uleiul de masline si zeama de lamaie).
Montati frumos in farfurii,
chemati si vecinii, ca nu-s chiar asa de scumpe cartoafele (acum ca e post sint mult mai scumpe decit de obicei, dar tot va puteti permit 2-3 kile, suficient cit sa saturati si familia si 2-3 vecini) si asezati-va repede la masa.

Pofta buna!!
__________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu