marți, 1 martie 2011

Pulpe de pui umplute cu spanac si sunca

Ingrediente:

2 pulpe pui,
2 felii sunca presata,
200 g spanac,
2 catei usturoi,
1/2 ceapa,
sare & piper,
busuioc proaspat.

pt. garnitura:
3 cartofi,
1/2 ceapa,
100 g kaiser,
300 g spanac,
100g smanatana.


Mod de preparare:
Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu usturoiul si ceapa;

dupa care, amestecul rezultat, se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului.

Pulpele se prind cu scobitori,

se trag putin in tigaie (la misto), sa capete o culoare frumoaso, dupa care se introduc la cuptor cca 30 min. la 180 grade.
Cartofii se taie rondele, se prajesc alaturi de ceapa si kaiser, adica faceti un fel de cartofi taranesti, pe care ii serviti cu pulpitzele astea.

Puteti sa adaugati si putin spanac si o lingura de smintinica si gustul o sa fie desavirsit!

Sa va ploua in gura!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu