Timp de preparare:
(indelungat)
Ingrediente:
6 pulpe pui dezosate,
500 g bacon feliat,
morcov,
fistic,
stafide,
masline fara samburi,
piept de pui,
sare & piper.
Mod de preparare:
Se ia fiecare pulpa, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se umple cu piept de pui taiat fasii si cu diferita umpluturi (masline pe morcov, fistic, stafide).
Pe o folie de aluminiu se pune ulei de masline, se aseaza baconul (felie langa felie) si rulada din pulpa.
Se ruleaza foarte strans si se pun la fiert 30 de minute.
Dupa ce au fiert se scot din folia de aluminiu, se pun pe o tava si se introduc la cuptor cca 20 min .
Dupa ce le scoateti din tava, le portionati frumos si pe montati pe farfurie
Se pot servi calde sau reci, dar cit mai repede, ca uite ce repede s imputineaza!
Sa va ploua in gura, pina reusiti sa le scoateti din cuptor!
Si pofta buna!
__________________________________________________________
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu