Timp de preparare:
(medie)
Ingrediente:
1 piept pui,
1 ardei gras,
ceapa verde si uscata,
fasole verde si galbena,
ghimbir,
lamaie,
rondele de masline(optional),
sos de soia,
peperocini,
sare & piper,
penne de orez.
Mod de preparare:
Intr-un mojar se face un sos format din:sos de soia , pepperoncini, ghimbir, piper,
care se adauga peste pieptul de pui, dupa ce s-a fiert si s-a maruntit.
Legumele se calesc putin,
apoi se adauga si pieptul de pui cu sosul aferent,
se mai trag in tigaie citeva minute, dupa care se servesc, asa, frumos pe o mare farfurie pentru fiecare, cu paste de orez, iar daca nu s-a facut orezul, puteti sa le inlocuiti cu pastele clasice, numai sa luati din cele mai bunicele si sa nu va prostiti cu paste de la Baneasa sau eu stiu ce orice alta fabrica de-asta care ar trebui sa faca pasta de dinti, nu paste de mincat.
Asa ca, n-o sa va ploua prea mult in gura pina il terminati de preparat, dar o sa-l asteptati cu siguranta foarte mult, din cauza aromelor emanate pe parcursul procesului de creatie!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu