marți, 1 martie 2011

Somon cu ciuperci pane

Timp de preparare:
(mediu)


Ingrediente:
2 medalioane somon,
4-5 ciuperci mari,
1 ou,
50 g faina,
marar,
sare & piper,
busuioc,
100g smantana,
1 ceapa mica,
lamaie.


Mod de preparare:
Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in tigaie si pe o parte

si pe cealalta

In paralel se face o compozitie pentru clatite (ou, apa, faina) care se asezoneaza cu marar, sare si piper

prin care se trec ciupercile taiate in sferturi si se prajesc in ulei incins.

Dupa ce s-au prajit, se scot ciupercutzele din tigaie, se scurg bine de ulei si se aseaza frumos pe farfurie, daca mai aveti rabdare, dupa care asezati si somonul alaturi si uite ce iese:

Preparatul se poate servi cu sos alb format din: smantana, ceapa rasa, busuioc, sare si piper, zeama de lamaie.

Pofta buna si pina il puneti pe masa: Sa va ploua in gura!!
__________________________________________________________

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu