Timp de preparare:
(mediu)
Ingrediente:
300 g pulpa porc,
3 felii sunca,
200 ficat porc,
2 cepe,
5-6 ciuperci,
4 catei usturoi,
sare & piper,
cimbru,
150 ml suc rosii.
Mod de preparare:
Intr-un wok (daca n-aveti wok, cumparati-va) se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante.
Apoi se scot pe un fund, tocator, ma rog, sa nu interpretati gresit
si se adauga in wok (pe care daca nu-l aveti, trebuie neaparat sa-l cumparati, sau sa vi-l doriti de ziua voastra, poate vi-l face cineva cado) carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile.
La final se adauga sucul de rosii si usturoiul.
Se poate servi cu mamaliguta si branza de burduf.
A inceput sa va ploua in gura??? Nu? Mai priviti-o si din alta pozitie, dar mai repede, ca ni se raceste mamaliga!:))
Sa va ploua in gura!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu