marți, 1 martie 2011

Tochitura ca la Focsani

Timp de preparare:
(mediu)

Ingrediente:
300 g pulpa porc,
3 felii sunca,
200 ficat porc,
2 cepe,
5-6 ciuperci,
4 catei usturoi,
sare & piper,
cimbru,
150 ml suc rosii.


Mod de preparare:
Intr-un wok (daca n-aveti wok, cumparati-va) se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante.

Apoi se scot pe un fund, tocator, ma rog, sa nu interpretati gresit

si se adauga in wok (pe care daca nu-l aveti, trebuie neaparat sa-l cumparati, sau sa vi-l doriti de ziua voastra, poate vi-l face cineva cado) carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile.

La final se adauga sucul de rosii si usturoiul.

Se poate servi cu mamaliguta si branza de burduf.

A inceput sa va ploua in gura??? Nu? Mai priviti-o si din alta pozitie, dar mai repede, ca ni se raceste mamaliga!:))


Sa va ploua in gura!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu