marți, 1 martie 2011

Paste cu afumatura si sos roz

Timp de preparare:
(mediu)

Ingrediente:
300 g penne,
100g kaiser afumat,
200 g piept pui,
150 g smantana,
50 g bulion,
30 g parmezan ,
30 g cascaval,
1 ceapa ,
2 catei usturoi,
sare & piper.


Mod de preparare:
Pieptul de puiutz si kaiserul de purcel se toaca in cubulete si se prajesc in tigaie wok (dak tot n-aveti, cumparati-va, gasiti la IKEEA cu 15 lei) impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.

Se mai racoresc putin in aer (aveti grija sa le prindeti inapoi pe majoritatea, ca e pacat de ele)

dupa care, separat se face sosul din smantana , bulion si cascaval ras.

Se adauga sosul de mai sus peste carnitza din wok si se amesteca cateva minute

dupa care se adauga si pastele dupa ce au fost fierte si scurse in prealabil.
Se rade (pe razatoare) parmezanul

se pune peste pastele cu sos intr-un bol/tava (ce aveti la indemina)

si se introduc la cuptor max 15 min si uite ce iese:

Le aratati rezultatul oaspetilor dupa care ii serviti si pe ei cu o portie ca sa nu le mai ploua in gura!

Pofta buna!
__________________________________________________________

Un comentariu: